La Source Nederland
  • Home
  • Assortiment
    • Wijn op merk >
      • Sinzero - droog
      • Vini Vici - droog
      • Aldea - droog
      • Eisberg - droog
      • Lussory - droog
      • Roomi - droog
      • SinZero - droog
      • Richard Juhlin - droog
      • Gold flakes - droog
      • Castillo de Salobreña - zoet
      • Llorberetta - zoet
    • Wijn op soort >
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Sparkling wijn
    • Drank overzicht >
      • Ciders >
        • Cloudem
        • Herrljunga Magnum Cider
        • La Celebracion Cider
      • Cocktails & Likeuren >
        • Cocktails La Celebración
        • Frutaysol Likeuren
      • Sterk >
        • Pimento
        • GinSin
        • Whisky, Rum en Vermouth
      • Sangria & Glühwein >
        • Sangria
        • Glühwein Herrljunga
      • Overig alcoholvrij >
        • Kinderdranken
  • WAAR TE KOOP
    • Winkels
    • Webshops
    • Restaurants
    • Beurzen
  • IN DE MEDIA
  • OVER ALCOHOLVRIJ
    • Proces
    • Eigenschappen
    • Keurmerken en allergie-informatie
    • Partijen voor alcoholvrij
    • Doelgroepen >
      • Consumenten >
        • Gezondheid
        • Veiligheid
        • Prestaties
        • Overtuiging
      • Klanten >
        • Retail
        • Out of Home
  • OVER ONS
  • CONTACT

Eigenschappen van alcoholvrije wijn

4 Belangrijke feiten over alcoholvrije wijn:
  1. Alcoholvrije wijn is gewone wijn waar achteraf de alcohol zorgvuldig uit is onttrokken.

  2. Voor goede alcoholvrije wijn is een kwalitatieve basiswijn nodig. Zoals ook voor alcoholhoudende wijnen geldt: de ene wijn is de andere niet.

  3. Door het de-alcoholisatie proces bevat de alcoholvrije wijn 66% minder calorieën. Dit maakt het voor mensen die op een dieet zijn ook een interessant alternatief.

  4. Alcoholvrije wijn mag alcoholvrij heten tot 0,5% alcohol. Alle wijnen in het assortiment van La Source vallen daar ruimschoots binnen met 0,00% tot 0,2% alcohol. De laatste categorie wordt vaak omschreven als  "sporen van alcohol". Dit is te vergelijken met het natuurlijke alcoholpercentage in overrijp fruit of verse sappen.
Foto

RSS-feed

Ontwerp & realisatie: GOM Design
Website by GOM Design